yoga og guidet naturnærvær

Foto: Ismaele Tortella
Foto: Ismaele Tortella

Gjennom Inner & Outer journeys tilbyr jeg yoga og guidet naturnærvær på øya Skrova i Lofoten. Ved bruk av ulike verktøy som mindfull walking inspirert av Shinrin-yoku filosofien, barbeintvandring, guidet vinterbading osv. er målet å bidra til økt tilstedeværelse i kropp og sjel.

 

Jeg tilbyr yogaundervisning i Skrova for grupper på 4 eller flere. Vi holder til i gymsalen med nydelig utsikt over havet og innseilingen til Skrova. Er du turoperatør er du velkommen til å ta kontakt.

 

Hver torsdag underviser jeg i klassisk hatha yoga på Min Yoga i Svolvær.

om inner & outer journeys

Foto: Anniken Enger
Foto: Anniken Enger

Fra 2015 - 2019 etablerte jeg og drev turoperatøren Inner & Outer Journeys som utviklet, formidlet, markedsførte og gjennomførte retreater og reiser for kropp, sjel og ånd. Vi hadde bl.a. magedanseretreat i ørkenen i Marokko, yogaretreat til Bali, Breathwork og yoga på Goa, Ashramopphold i Rishikesh/India mv.

 

Fokuset er nå ikke lenger på reiser til utlandet, men på å tilby yogaundervisning og guidet naturnærvær i Skrova og Lofoten.

 

I tillegg tilbyr jeg rådgivning rundt utvikling av retreater eller oppbygging av retreatsted. Ta gjerne kontakt med meg for en uformell prat rundt dette.