Foto: Terje Nygaard/Fotobrygga
Foto: Terje Nygaard/Fotobrygga

Aniara ble etablert i 2005, og eies og drives av Anniken Enger.

 

Jeg har bred erfaring fra norsk reiselivsnæring og har blant annet vært ansatt i virkemiddelapparatet, ulike konsulentselskaper, har gründet ulike bedrifter og har erfaring fra reiselivsnæringen (Linkedin). 

 

I virkemiddelapparatet bygget jeg opp og ledet analyseavdelingen i Norges Turistråd/Innovasjon Norge reiseliv. Som konsulent var jeg partner i blant annet Menon Business Economics, som ble kåret til årets konsulentselskap i 2014, og 2469 Reiselivsutvikling, et samarbeid mellom erfarne reiselivskonsulenter. Jeg har vært med på å etablere ulike selskaper som Intera kvalitative analyser og i 2016, etablerte jeg turoperatøren Inner & Outer Journeys som utviklet og formidlet retreater i Norge og til utlandet.

 

Fra og med 1. juni 2018 drives Aniara Reiseliv og Inner & Outer Journeys fra øya Skrova, utenfor Svolvær i Lofoten. 

 

Av utdannelse har jeg hovedfag i sosiologi (cand. polit.) fra Universitetet i Oslo, noe som betyr at jeg er opptatt av å se helheten i et prosjekt samt at all utvikling er basert på kunnskap. Etter mange år som gründer har jeg med seg det kommersielle perspektivet - og har alltid kunden i fokus. Jeg sitter også i Editorial board for Journal of Tourism Futures.

 

Videre er jeg utdannet InnerLife terapeut - en fireårig energipsykologisk utdannelse, samt at jeg har en ettårig coach-utdanning innenfor personlighetssystemet Enneagrammet hos Makani kurs og coaching. Videre er jeg utdannet yogalærer (200 timer) fra Padma Karma i Kerala, India. 

 

Ta gjerne kontakt for en prat!


Foto: Anniken Enger
Foto: Anniken Enger