Foto: Terje Nygaard/Fotobrygga
Foto: Terje Nygaard/Fotobrygga

Aniara ble etablert i 2005, og eies og drives av Anniken Enger.

 

Anniken har bred erfaring fra norsk reiselivsnæring og har blant annet vært ansatt i virkemiddelapparatet, ulike konsulentselskaper, har gründet ulike bedrifter og har erfaring fra reiselivsnæringen (Linkedin). 

 

I virkemiddelapparatet bygget hun opp og ledet analyseavdelingen i Norges Turistråd/Innovasjon Norge reiseliv. Som konsulent har hun vært partner i blant annet Menon Business Economics, som ble kåret til årets konsulentselskap i 2014, og 2469 Reiselivsutvikling, et samarbeid mellom erfarne reiselivskonsulenter. Hun har vært med på å etablere ulike selskaper som Intera kvalitative analyser og nå i 2016, etablerte hun turoperatøren Inner & Outer Journeys som utvikler og formidler retreater i Norge og til utlandet.

 

Fra og med 1. juni 2018 vil Aniara Reiseliv og Inner & Outer Journeys drives fra øya Skrova, utenfor Svolvær i Lofoten. Har du lyst til å lese mere om livet i Skrova og tanker om indre og ytre reiser, kan du følge Annikens blogg HER.

 

Av utdannelse har Anniken hovedfag i sosiologi (cand. polit.) fra Universitetet i Oslo, noe som betyr at hun er opptatt av å se helheten i et prosjekt samt at all utvikling er basert på kunnskap. Etter mange år som gründer har hun alltid med seg det kommersielle perspektivet - og har alltid kunden i fokus. Anniken er også utdannet InnerLife terapeut - en fireårig energipsykologisk utdannelse. I tillegg har hun en ettårig coach-utdanning innenfor personlighetssystemet Enneagrammet hos Makani kurs og coaching. Hun sitter også i Editorial board for Journal of Tourism Futures.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!


Foto: Igor Trepeshchenok, Barnimages
Foto: Igor Trepeshchenok, Barnimages