RÅDGIVNING OG COACHING

Jeg tilbyr coaching og rådgivning til deg som enkeltperson eller små-bedriftseier innenfor reiselivsnæringen - og som har en idé du ønsker å omsette til praksis - men ikke helt vet hvor du skal starte. Du er gjerne i et tidlig stadium i prosessen og ønsker rådgivning for å gå fra ord til handling.

 

Du kan kanskje en forretningsidé – men vet ikke helt hvor du skal starte for å få den materialisert? Kanskje du har en reiselivsbedrift du ønsker å revitalisere, men er usikker på hvordan du kan kombinere drift med dine egne interesser? Kanskje kjenner du at du har ubrukte ressurser du ønsker å ta i bruk i større grad? 

 

Hvordan gjør vi det?

Vi starter med en skypesamtale der vi sammen kartlegger din idé og din situasjon. Dersom det er behov for det kommer jeg på besøk/befaring. Deretter gjør vi en 360 graders vurdering av dine ressurser, utfordringer, hindringer og muligheter. Deretter lager vi en framdriftsplan med forslag til tiltak. Tiltak kan f.eks. være å bli bedre kjent med det som stopper deg fra å realisere dine drømmer, kartlegge hvem kunden er, målgruppens behov, tydeliggjøre produktet/tjenesten, gjøre en konkurrentanalyse, investeringsanalyse, søke om økonomisk støtte osv. Dette vil være individuelt, og skreddersys til deg og din situasjon.  

 

Hvorfor samarbeide med meg?

Jeg har lang erfaring fra norsk reiselivsnæring, erfaring som turoperatør og som gründer - og brenner for å bistå andre i å realisere sine ideer! Jeg har mange ganger gått veien fra ord til handling selv, og vet hvor fallgruvene er - men også hva som skal til for å gå rundt dem. Av utdannelse har jeg bakgrunn som sosiolog og coach (Makani akademiet og InnerLife senteret), og er sertifisert innenfor personlighetssystemet Enneagrammet - noe som gjør at jeg har et helhetlig perspektiv på både deg som enkeltindivid og på omgivelsene rundt deg..

 

Jeg stiller både som utfordrende sparringspartner, som motivator og heia-gjeng når du våger, og som med-lytter når du selv trenger å snakke deg fram til hva du egentlig har behov for. 

 

Du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Kontakt meg gjerne HER

Foto: Terje Rakke
Foto: Terje Rakke