RÅDGIVNING OG COACHING

Anniken tilbyr coaching og rådgivning til deg som enkeltperson eller små-bedriftseier innenfor reiselivsnæringen - og som har en idé du ønsker å omsette til praksis. Du er gjerne i et tidlig stadium i prosessen og ønsker rådgivning for å gå fra ord til handling.

 

Du har kanskje en forretningsidé – men vet ikke helt hvor du skal starte for å få den materialisert? Kanskje du har en reiselivsbedrift du ønsker å rebrande i retning av velværemarkedet? Kanskje kjenner du at du har ubrukte ressurser du ønsker å ta i bruk i større grad? 

 

Hvordan gjør vi det?

Vi starter med en skypesamtale der vi sammen kartlegger din idé og din situasjon. Dersom det er behov for det kommer vi på besøk/befaring. Deretter gjør vi en 360 graders vurdering av dine ressurser, utfordringer, hindringer og muligheter. Deretter lager vi en framdriftsplan med forslag til tiltak. Tiltak kan f.eks. være å bli bedre kjent med det som stopper deg fra å realisere dine drømmer, kartlegge hvem kunden er, målgruppens behov, tydeliggjøre produktet/tjenesten, gjøre en konkurrentanalyse, investeringsanalyse, søke om økonomisk støtte osv. Dette vil være individuelt, og skreddersys til deg og din situasjon.  

 

Hvorfor samarbeide med Aniara Reiseliv?

Anniken har lang erfaring fra norsk reiselivsnæring, erfaring som turoperatør og som gründer - og brenner for å bistå andre i å realisere sine ideer! Hun har mange ganger gått veien fra ord til handling selv, og vet hvor fallgruvene er - og kan bistå i å hjelpe deg i å unngå dem. Av utdannelse har Anniken bakgrunn som sosiolog og coach (Makani akademiet og InnerLife senteret), og er sertifisert innenfor personlighetssystemet Enneagrammet - noe som gjør at hun har et helhetlig perspektiv på både deg som enkeltindivid og på omgivelsene rundt deg.

 

Anniken stiller både som utfordrende sparringspartner, som motivator og heia-gjeng når du våger, og som med-lytter når du selv trenger å snakke deg fram til hva du egentlig har behov for. 

 

Du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Kontakt oss gjerne HER

Foto: Terje Rakke
Foto: Terje Rakke